- - - By CrazyStat - - -
Twirlteam Surprise

Vereniging

Twirlteam Surprise richt zich op alle vormen van twirlen maar vooral op twirlen in teamverband en de gezamenlijke beleving van de sport. Onze leden twirlen in kleine of grotere teams, welke ingedeeld worden naar leeftijdscategorie en klasse. Wij vinden het sociale element van sporten net zo belangrijk als de prestaties die geleverd worden.

Twirlteam Surprise in 2019

We trainen samen, delen elkaars successen en ontplooien het hele jaar door veel activiteiten, zoals onze eigen wedstrijden in Pijnacker, het sinterklaasfeest, de demo, de club barbeque en natuurlijk het twirl-uitje.

Surprise in in 1988 opgericht door de familie Mastenbroek en begon toen met zes leden. In de loop der jaren heeft de familie Den Uijl het stokje overgenomen en onder leiding van Joke en Melanie de vereniging verder uitgebouwd tot een ambitieuze en bruisende vereniging. Sinds maart 2019 is een nieuw bestuur aangetreden, voortgekomen uit ouders van enthousiaste leden. Zij proberen de vereniging verder uit te bouwen en zowel de sport als het sociale aspect hoog in het vaandel te houden.

Enthousiast geworden? Of heb je nog vragen? Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier. Of kom een keer langs op de training. Je bent van harte welkom!

Wij nemen ons privacybeleid serieus. Lees ons privacybeleid hier.Sabine Zondag, Pijnacker