Surprise annuleert alle trainingen en clubactiviteiten in maart

Gepubliceerd op donderdag 12 maart 2020

Vandaag hebben het RIVM en het kabinet een aantal extra maatregelen afgekondigd in de strijd tegen het Corona-virus. Deze maatregelen hebben helaas ook gevolgen voor Twirlteam Surprise. De leden ontvingen hierover vandaag een extra nieuwsbrief. Eerder annuleerde de NBTA al de twirl wedstrijden in maart en verplaatste zij het WK Baton Twirling naar een, nu nog onbekende, alternatieve datum later dit jaar.

Aankondiging van 12 maart 2020

Het bestuur van Twirlteam Surprise heeft unaniem besloten om alle trainingen en andere gezamenlijke clubactiviteiten in maart af te gelasten. Dit geldt voor zowel de team- als de solisten trainingen, en ook de Paasactie komt hiermee helaas te vervallen.

Wij volgen hierin het advies van de KNMO, waaronder de NBTA valt. De KNMO adviseert aangesloten verenigingen om alle activiteiten te annuleren in maart, ongeacht het aantal deelnemers aan de activiteit. Dus geen trainingen en geen clubactiviteiten tot en met 6 april.

Wij vinden dit natuurlijk heel erg jammer. Maar wij zien geen andere optie en nemen onze verantwoordelijkheid om, samen met de rest van Nederland, alles te doen wat in onze macht ligt om de Corona-crisis in te dammen. Voor vragen over onze beslissing kun je terecht bij de voorzitter, Marlies.

Zodra er meer nieuws is zullen wij jullie meteen op de hoogte stellen.
Wij wensen iedereen veel gezondheid toe!

Het bestuur van Surprise,

Marlies, Chanina, Erna en Hans

Geef als eerste een reactie
In onze privacyverklaring kun je lezen hoe we je persoonsgegevens verwerken.

Je kunt deze HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><code><ul><ol><li><del>
Bijvoorbeeld: <b>deze tekst is vet!</b> om de tekst vet te maken: <b>deze tekst is vet!</b>
CAPTCHA Image
Niet duidelijk? Genereer een ander plaatje

Neem de in het plaatje afgebeelde tekens over in het tekstveldSabine Zondag, Pijnacker