- - - By CrazyStat - - -
Twirlteam Surprise

Wedstrijden

Twirlteam Surprise organiseert zelf regelmatig wedstrijden, normaal gesproken twee maal per jaar. Deze worden gehouden in Pijnacker, in de Viergang.

Door zelf wedstrijden te organiseren helpen we onze leden: door deze "thuiswedstrijd" kunnen zij makkelijker familie en vrienden uitnodigen om eens te komen kijken. Maar we helpen er ook de vereniging mee: onder meer door zelf wedstrijden te organiseren kunnen we de contributie laag houden. Tenslotte helpen we hiermee ook de sport: door bij te dragen aan de noodzakelijke infrastructuur voor de sport helpen we om deze verder te laten groeien in Nederland . 

Wij organiseren één wedstrijd in het voorjaar en één wedstrijd in het najaar van ieder jaar, voor zover mogelijk. Heb je interesse in onze wedstrijden? Wil je bijv. eens komen kijken naar wat onze sport inhoudt, ben je geinteresseerd in sponsoring tijdens onze wedstrijden of wil je tijdens één van onze wedstrijden een verkoopkraam neer zetten? Neem contact met ons op via het contactformulier.Sabine Zondag, Pijnacker