- - - By CrazyStat - - -
Twirlteam Surprise

Sponsoring

Twirlteam Surprise is een actieve vereniging. Door onze activiteiten, onze aanwezigheid op veel jaarlijkse evenementen, onze website en de wedstrijden die wij zelf enkele keren per jaar organiseren, hebben we een verrassend groot bereik.

Heb je interesse in sponsoring van onze actieve en ambiteuze vereniging? Misschien kunnen we elkaar helpen. Door jouw sponsoring kunnen wij nieuwe kleding aanschaffen of ons jaarlijkse uitje met de vereniging organiseren. In ruil bieden we jouw bedrijf advertentieruimte op de website, noemen en tonen we jouw bedrijf tijdens evenementen en wedstrijden en plaatsen we jouw advertentie in de boekjes die uitgedeeld worden tijdens de wedstrijden. We zijn geen hele grote vereniging maar hebben een breed bereik. De wedstrijden worden druk bezocht, door leden van andere clubs, door vaders, moeders, opa's en oma's, buurvrouwen en vrienden van onze leden en andere deelneemsters. 

Als je interesse hebt in sponsoring van Twirlteam Surprise, neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het contactformulier. Samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Word ook sponsor van Surprise! Hartelijk dank voor je interesse in onze vereniging.

Ja, ik heb interesse in sponsoring van SurpriseSabine Zondag, Pijnacker