- - - By CrazyStat - - -
Twirlteam Surprise

Twirlteam-Surprise Luistert Intocht Sint Op

Gepubliceerd op zaterdag 24 november 2012

Vandaag kwam Sint Nicolaas aan in Pijnacker. Op het station 'Pijnacker Centrum' van Randstadrail werden hij en zijn Pieten opgewacht door vele enthousiaste kinderen én door Twirlteam Surprise! Speciaal ter gelegenheid van de intocht gaven de meiden van Surprise een spetterend en speciaal gearrangeerd optreden ten beste.

Na het optreden van Surprise vertrok de stoet richting Raadhuisplein. Sinterklaas werd hierbij vergezeld door een fanfare en natuurlijk Twirlteam Surprise, welke onder leiding stond van Mandy. De pieten waren zoals verwacht weer erg enthousiast, zeker toen het twirlteam op enkele straathoeken een extra showtje gaf! Enkele pieten waagden zich zelfs aan het twirlen, en ontdekten daarbij dat het twirlen toch niet zo makkelijk is, ook niet voor een piet! 

Bekijk de foto's voor een impressie van de intocht !

Geef als eerste een reactie

Megaprestatie Van Danique!

Gepubliceerd op dinsdag 20 november 2012

Danique heeft voor de vereniging maar liefst 76 grote clubactieloten verkocht.

Van de verkoop van de loten is meer dan de helft voor de vereniging en hier kunnen wij weer leuke dingen mee doen. Afgelopen zaterdag ontving zij voor deze megaprestatie een mooi verdiend cadeau namens de vereniging.

Dankjewel Danique!!

Geef als eerste een reactie

Sparen Voor Surprise ... Met Theelichtjes !

Gepubliceerd op woensdag 14 november 2012

Spaar nu theelichtjes (waxinelichtjes) voor Surprise en verdien zo een aanzienlijk geld bedrag voor je club!

De donkere dagen komen er aan en tijdens die dagen zullen er weer veel theelichtjes worden ontstoken. Heel gezellig natuurlijk! Maar wist je dat je Twirlteam Surprise kunt helpen door de lege theelichtjes (waxinelichtjes) te sparen? We hebben er wel heel veel nodig, dus vanaf nu: allemaal de waxinelichtjes aan, en de lege bakjes sparen voor Surprise !

De spaaractie wordt georganiseerd door Ikea en loopt van 15 oktober tot en met 15 april 2013. Let op, eigenlijk is het een spaarwedstrijd: alleen het team dat de meeste theelichtjes spaart krijgt een financiele ondersteuning. Wees dus creatief, en verzamel er zoveel mogelijk voor je club! En voor het goede doel, want ook het Wereld Natuurfonds (WNF) zal een bijdrage krijgen van Ikea. Als wij winnen, mogen wij het WNF project uitkiezen waaraan we willen geven!

Geef als eerste een reactie

Wedstrijd In Lunteren: Promotie Rianne

Gepubliceerd op zaterdag 3 november 2012

Tijdens de wedstrijd vandaag in Lunteren is Rianne Sollie gepromoveerd! Rianne, van harte gefeliciteerd !

Geef als eerste een reactie

Wedstrijd Een Succes: Promotie Voor Mandy!

Gepubliceerd op maandag 29 oktober 2012

Op 28 oktober deed Twirlteam Surprise weer mee aan de wedstrijd in Pijnacker. Deze keer hoefden we niet ver te reizen: de wedstrijd vonden plaats in sporthal "De Viergang" in Pijnacker, op een steenworp afstand van onze thuisbasis.

Tijdens de wedstrijd is Mandy Smits gepromoveerd! Van harte gefeliciteerd!

Geef als eerste een reactieSabine Zondag, Pijnacker