- - - By CrazyStat - - -
Twirlteam Surprise

Eigen wedstrijd in Pijnacker

Gepubliceerd op maandag 7 februari 2022

Afgelopen zondag, 6 februari, konden we de deuren openen voor onze eigen meiden en enthousiaste deelnemers van andere verenigingen. Veel blije gezichten, maar ook met de nodige spanning en zenuwen voor kwalificaties voor het EK en WK.

Tessa en Danique, Het piratenteam en Fabiënne.

Lang was het onzeker of onze eigen wedstrijd in sporthal De Viergang door kon gaan. Maar gelukkig werden de maatregelen rondom sporten onlangs versoepeld. Al vroeg in de ochtend waren veel vrijwilligers hard aan het werk om de wedstrijd vlekkenloos en 'coronaproof' te laten verlopen. Op de tribune mocht minder publiek met steeds twee stoeltjes tussenruimte. Maar dat weerhield niemand ervan om af en toe net zo veel geluid te maken als een volle tribune. En er was wat te juichen! De meiden van surprise hebben geweldig gepresteerd. Alle teams hebben mooie punten gehaald en het twirlteam is geplaatst voor het NK.

Er waren ook selecties voor het EK en er zijn heel wat Surprise meiden die zich daar voor hebben weten te kwalificeren:

Tessa, reserve strutting junior; Danique, reserve 2-baton junior; Tessa en Danique reserve duo twirl junior; Sophie, reserve 2-baton jeugd.

Fabiënne, strutting jeugd; Elise strutting junior, Iris, strutting en solo dance twirl junior

Elise, Iris en Tessa hebben zich met de junioren teams gekwalificeerd voor het EK

Voor het WK in Eindhoven hebben hebben Danique en Tessa zich weten te kwalificeren. Danique heeft met haar 2-baton een reserve ticket verdiend.

Al met al een dag om met trots op terug te kijken. Twirlteam Surprise bedankt iedereen die deze dag zo succesvol heeft doen verlopen. 

Geef als eerste een reactie

Trainingen worden weer hervat!

Gepubliceerd op zaterdag 15 januari 2022

Tijdens de persconferentie van 14 januari 2022 is aangekondigd dat er binnen weer gesport mag worden. Daarom hervat TwirlteamSurprise onmiddellijk de trainingen op de vertrouwde vrijdagavond voor teams en solisten, en op woensdagavond voor solisten.

Wél zal iedereen nog rekening moeten houden met de geldende basismaatregelen. Om de zaal binnen te komen moet iedereen van 13 jaar en ouder een mondkapje dragen. Tijdens het trainen is dat niet nodig. Iedereen wordt gevraagd afstand van elkaar te houden waar het kan, en waar het niet kan een mondkapje te dragen.

De extra training die op zondag 16 januari gepland stond, gaat door.

Geef als eerste een reactie

Alle trainingen afgelast

Gepubliceerd op maandag 20 december 2021

Vanaf 19 december 2021 is Nederland weer in lock-down. Daardoor zijn alle trainingen tot nader orde afgelast.

De lock-down duurt in ieder geval tot 14 januari 2022, en mogelijk langer als het kabinet dat af zou kondigen. We houden je via onze website op de hoogte. In de tussentijd, houdt je aan de basisregels en blijf gezond!


Mooie wedstrijd in Hoofddorp

Gepubliceerd op zondag 31 oktober 2021

Vandaag, zondag 31 oktober, heeft Twirlteam Surprise meegedaan aan de wedstrijd in Sportcomplex KWA in Hoofddorp. Fris en fruitig stonden alle meiden deze zondagochtend te popelen om zich van hun beste kant te laten zien.

De klok ging afgelopen nacht een uurtje achteruit. Misschien dat iedereen daardoor extra uitgeslapen was? Met groot enthousiasme hebben de teams, solisten en duo's de jury overtuigd van hun kunnen. En dat bleef niet onopgemerkt.

Amy heeft voor het eerst deelgenomen aan de kids twirl en haalde een prachtige 7. Goed gedaan Amy! 

Er waren deze dag ook twee promoties: Fabiënne met  Super-X-strut en Fleur met Dance Twirl. Plaatsingspunten voor het NK waren er voor het Piraten team en ook opnieuw voor het Bruno Mars team. Geweldig gedaan meiden!

Kortom: een gezellige en leuke dag om met plezier op terug te kijken.

Geef als eerste een reactie

Wedstrijd in De Viergang in Pijnacker

Gepubliceerd op dinsdag 5 oktober 2021

Eindelijk! Na anderhalf jaar anderhalve meter afstand houden en géén wedstrijden organiseren of bezoeken, kan het weer! Twirlteam Surprise organiseert komende zondag 10 oktober weer een eigen wedstrijd.

In overeenstemming met de NBTA regels en RIVM richtlijnen van de overheid, wordt het wel een wedstrijd "nieuwe stijl". Zo is de wedstrijd opgesplitst in een ochtend- en een middagdeel, en vindt er geen prijsuitreiking plaats. De wedstrijd zal dan ook anders worden ervaren dan de wedstrijden van weleer, maar gelukkig is er in ieder geval weer iets meer mogelijk en kunnen we deze wedstrijd weer organiseren. Voor de sport, voor de twirlsters in Nederland, voor onze eigen leden. 

De wedstrijd is toegankelijk voor iedereen, dus opa's en oma's, neefjes en nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes, vakantievrienden, collega's en zelfs de overbuurvrouw zijn allemaal welkom om te komen kijken en onze geweldige sport weer eens live te zien. De entreeprijzen houden we ongewijzigd: het kost 5 euro om binnen te komen, daarmee kun je ofwel het ochtend- of het middagprogramma bezoeken. Voor senioren is de entree 3 euro en kinderen tot 3 jaar zijn gratis. 

Hopelijk tot komende zondag 10 oktober in De Viergang in Pijnacker!

Het adres is Sportlaan 1b in Pijnacker. Route naar en parkeren bij De Viergang

Geef als eerste een reactieSabine Zondag, Pijnacker